Vanliga frågor och svar

Hur fungerar sökningar?

Till vänster i sökfältet bestämmer du dag, pub/klubb, alternativt båda, samt område i staden du valt. Till höger kan du specificera dina önskemål såsom uteservering, afterwork, billiga priser med mera. Vet du redan vilken pub/klubb du är intresserad av så skriver du namnet i sökrutan.

Hur fungerar Redigeringsverktyget?

Användare som loggar in har möjlighet att ändra grundinformationen om pubar och nattklubbar, t.ex. om det har uteservering, om det är en sportbar, severar billig öl (öl under 40kr) osv. Det är även möjligt att lägga in olika typer av event, så som klubb events, quiz eller spelning som sker ett specifikt datum eller återkommer på en viss veckodag. Det går också ta bort, samt lägga till helt nya pubar och nattklubbar på sidan. Kriteriet är då att de måste ligga i någon av de städer vi har stöd för i dagsläget.

Vad innebär det att logga in?

När man är registrerad användare på Pubba tillkommer möjligheten att spara pubar och nattklubbar som sina favoriter samt att använda redigeringsverktyget efter inloggning. Vill man enbart göra sökningar är det inget krav på registrering.

Måste jag logga in via facebook?

Vill man få ut mesta av Pubba så måste man logga in och detta går endast att göra via facebook i dagsläget. Detta innebär att Pubba inte hanterar någon känslig information utan all autentisering sköts av facebook.

Vad hittar jag på Pubba.se?

Vi har samlat information om pubar, sportbarer och nattkkubbar på ett och samma ställe för att du enkelt skall kunna hitta precis vad du är ut efter.

Uppmanar Pubba till en ökad alkoholkonsumtion?

Nej, Pubba uppmanar inte till något och tycker att alkoholfria alternativ är toppen. Pubba försöker endast reda ut det vimmel av pubar som finns där ute.